Velkommen

Velkommen til snipeklassen sin webside. Vi har også facebooksiden Snipeseiling som du burde ta en titt på. Du ser noen glimt fra den i boksen under.
Se også
www.snipetoday.org
www.snipe.org
www.scira.se

Lyst til å seile snipe? Du er velkommen! Finn din lokale flåte i menyen over eller send post til post@snipe.no, evt kontakt nasjonalsekretær Janett Krefting på 92456605

GPS tracking Bærum Seilforening

Under 2014 sesongen skal vi prøve å bruke GPS tracking under onsdagsseilasene. Dersom tiden tillater, kommer vi å ha en analyse etter seilasen.
App:en vi buker heter Yacht-bot for iPhone og Android.

Instruksjoner finner du her!

Nedenfor, seilasene som GPS tracking ble brukt. Ofte kun et mindretall av båtene som er tracket. Merker er plassert omtrentlig.

Tips når du ser replay:

  • Hvis du trykker på jordklode-symbolet nederst til høyre kan du zoome inn og ut, og bla legge til lenger “spor” etter båtene. Trykk på symbolet igjen for å fjerne vindu/boks.
  • Hvis du trykker på symbolet til høyre for merkene listet opp til venstre, så kan du etter dette dra kartet frem og tilbake med musen.

Onsdager 2014

Muscto Cup 2014

VårSnipa 2014

Demorace

Demorace Tiff
Demorace Tiff
Demorace.tiff(2).html
33.7 KiB
1856 Downloads
Details...
https://www.dropbox.com/s/e7s7a6a0sii8c7t/Demorace.tiff

Onsdagseilas 2okt2013  (En annen trackingløsning. For at replay-applet skal fungere må du muligens gå inn i java-innstillinger på maskinen din og justere ned sikkerhetsnivå eller legge til snipe.no som trusted. Appleten bruker litt tid på å loade.)