Velkommen

Velkommen til snipeklassen sin webside. Vi har også facebooksiden Snipeseiling som du burde ta en titt på. Du ser noen glimt fra den i boksen under.
Se også
www.snipetoday.org
www.snipe.org
www.scira.se

Lyst til å seile snipe? Du er velkommen! Finn din lokale flåte i menyen over eller send post til post@snipe.no, evt kontakt nasjonalsekretær Janett Krefting på 92456605

Snipe Clinic med Damian 21 – 26. juni

Alle som er interessert i å bruke Damian Borras Camps for trening på land og til vanns i gruppe med flere eller vil ha privat time  må melde sin interesse for her blir det fullt i hvert fall på de mest attraktive timene.

Det blir ikke veldig dyrt hvis mange melder seg på. Litt usikker på prisen enda, men vil tro for en gruppe på 3-4 båter i ca. 3 timer ca.Kr. 600,-800,- pr. båt, og det er virkelig verdt pengene!!

 

Damian kommer Tirsdag kveld, så hele onsdagen fram til klokken ca. 14-15 tiden er også ledig for de om har mulighet til å trene da.

Fra 14-15 tiden Onsdag skal Damian være trener for alle Snipeseilerne på onsdagsregattaen.

Dette gleder vi oss så mye til og benytt nå sjansen og la Damian hjelpe dere å få skikkelig fart i båten og gode tips på vannet før NM, dette kan han!

De som er interessert melder tilbake til Janett@kpromotion.no

Kom gjerne med ønske om treningstid, så vi får begynt å sette opp en time plan. Dette blir gøy og ikke minst verdifult for seilerne!! Alle er velkomne!!

 

Hilsen Styret i Snipeklubben

Comments are closed.